Procountor Oy – lisää käyttövalmista tilaa nopeasti

Procountor Oy:n henkilöstö kasvaa vauhdilla, joten uutta toimitilaa tarvittiin nopeasti. Parissa kuukaudessa saatiin kuntoon 460 neliön laajennus – Kaikki tilasuunnitelmat tehtiin 3D-mallinnuksina. Selkeistä kuvista näkee, miltä tila tulee oikeasti näyttämään. Pelkillä kalustepohjakuvilla se ei onnistu, sanoo Jasmin Kuittinen, Head of Finance and Administration.

Jasmin Kuittinen, Procountor Oy

Asiakas

Procountor Oy

Procountor Oy on johtava kotimainen sähköisen taloushallinnon ohjelmistotalo. Yhtiö tarjoaa pilvipalveluna toimivan taloushallinnon ohjelmiston ja oheispalvelut yhdellä sopimuksella. Procountor-ohjelmistoa käyttää jo yli 16 000 yritystä ja 600 tilitoimistoa. Procountorin toimitilat sijaitsevat Espoon Keilaniemessä, jossa on noin sata työntekijää. Yhtiöllä on myös muutamia työntekijöitä muissa Pohjoismaissa.

Tilan ratkaisut

Tiloja erilaisiin työtilanteisiin

Uusissa tiloissa on sermeillä erotettuja työpisteitä, neuvotteluhuoneita sekä väljiä tiloja rennompiin palavereihin ja henkilöstötapahtumiin. Tilan seinät maalattiin Procountorin brändiväreillä. Kalustuksessa käytettiin mahdollisimman paljon samanlaisia kalusteita kuin jo olemassa olevissa tiloissa. Näin niitä voi tarpeen mukaan siirrellä paikasta toiseen ja myös varastossa olevia kalusteita saatiin hyötykäyttöön.

Tilan tekivät

Projektinjohto:
Kai Björn

Projektipäällikkö:
Mimosa Miuccio

Suunnittelu:
Mimosa Miuccio ja Samu Halmetoja