OmaSäästöpankki erottuu myös toimitiloillaan

– Konttorin sisustuksessa Tilakarhuissa osattiin ottaa hyvin huomioon OmaSäästöpankin liiketoiminta ja tavoitteet. Haluamme erottautua muista rahoituslaitoksista. Toimimme lähellä asiakasta ja pankin konttorin tulee olla samaan aikaan sekä viihtyisä että tietyllä tavalla arvokas

Tuomo Helavirta, OmaSäästöpankki

Asiakas

OmaSäästöpankki Oyj

OmaSäästöpankki Oyj muodostuu kahdeksan maakunnan Etelä-Karjalan, vahvoista ja kannattavista pankeista. OmaSäästöpankki on Suomen suurin säästöpankki. Eri puolilla Suomea on 45 konttoria. Pankit toimivat itsenäisesti. Näin asioista voidaan päättää paikallisesti siellä, missä asiakkaatkin ovat. OmaSäästöpankin strategiana olla toimialueidensa paras pankki.

Tilan ratkaisut

Toimitila viestittää pankista, joka erottuu muista

Pankin konttori on Lempäälän Ideaparkkissa. Sijainti toteuttaa pankin tunnuslauseen ”lähellä ja läsnä”. Toimitila taas viestittää pankista, joka erottuu muista. Pankkitoiminnassa on myös tärkeää, että tilat tarjoavat asiakastapaamisiin täydellisen yksityisyyden.

Paikallisuus näkyy konttorissa paikallisia rakennuksia esittävissä maalauksissa, joka oli asiakkaalle mieluinen idea. Visuaaliset ratkaisut hyväksytettiin myös OmaSäästöpankki Oyj:n markkinointiosastolla. Nyt niitä käytetään soveltuvin osin myös muiden konttoreiden sisustuksessa.

Tilan tekivät

Projektinjohto:
Kai Björn

Suunnittelu ja projektipäällikkö:
Mimosa Miuccio