Jatkuvaa yhteistyötä Newsecin kanssa

Newsec tekee yhteistyötä kaikentyyppisten kiinteistöjen omistajien kanssa. Newsec antaa asiantuntija-apua olipa sitten kyse analyyseista, arvioinneista, kiinteistökaupoista ja -rahoituksesta, vuokrauksesta tai kiinteistöjohtamisesta. Newsec auttaa asiakkaitaan heidän omien liiketoimintatavoitteittensa saavuttamisessa.

Asiakas

Newsec

Newsec on toiminut yli 25 vuotta Suomessa eturivin yrityksenä kiinteistöjen myynti- ja ostoneuvonannoissa, arvioinneissa ja analyyseissä, toimitilavälityksessä sekä kiinteistö- ja toimitilajohtamispalveluissa. Newsec palvelee asiakkaitaan valtakunnallisesti yli 200 asiantuntijan voimin ja toimii pääkaupunkiseudun lisäksi Tampereella, Oulussa, Turussa, Hämeenlinnassa, Jyväskylässä ja Kuopiossa. Pohjois-Euroopassa meitä on yhteensä yli 600 ammattilaista. Newsec palvelee niin kiinteistösijoittajia ja -omistajia kuin toimitilojen käyttäjiäkin.

Tilan ratkaisut

Tilavisioita

Tilakarhut on tehnyt kymmeniä tilavisioita ja pohjien päivityksiä Newsecille vuosien varrella. Suunnittelijoina on toimineet kaikki suunnittelijamme jossakin vaiheessa.

Esimerkki Newsecille tehdyistä projekteista kohde Espoon Keilaniemessä:
Toimistokokonaisuus, johon visioitu pyydetyt toiminnot. Näkökulmia ylhäältäpäin ikään kuin katon läpi.

Tilan tekivät

Esimerkkitilan suunnittelu:
Samu Halmetoja