IVG:n vuokralaiset näkevä tulevat toimitilansa

IVG Polar Oy on pääosin pääkaupunkiseudulla toimiva toimistotilojen omistamiseen, vuokraamiseen ja kehittämiseen keskittyvä kiinteistösijoitusyhtiö. Tilojen vuokraamista auttaa ja jouduttaa, kun voidaan näyttää visio tulevasta tilasta ja sen sisustuksesta. Olemme tehneet vuosia IVG:lle, heidän vuokrausmanagereilleen ja heidän vuokralaiskandidaateilleen nopeita tilavisioita, tilasuunnitelmia, pohjakuvien päivityksiä ja työtapaselityksiä.

Asiakas

IVG Polar Oy

IVG Polarilla on vahva suomalainen kokemus kiinteistösijoittamisessa ja taustavoimanaan eurooppalainen osaaminen. IVG Polarin omistamat kiinteistöt sijaitsevat Espoossa, Helsingissä ja Vantaalla sekä Kokkolassa. IVG Polar kuuluu saksalaiseen kiinteistösijoitustoimintaa harjoittavaan IVG-konserniin.

Tilan ratkaisut

3D-mallinnus on hyvä työkalu

Nämä suunnitelmat esittää Vallilassa sijaitsevan toimistokiinteistön kerroksien tiloja eri käyttäjille. Tilasuunnitelmat on tehty suoraan 3D esityksinä. IVG Polar Oy:lle suunniteltuja kohteita

1. Kohde Vantaalla
Iso toimistokokonaisuus, johon on visioitu pyydetyt toiminnot. Näkökulmia ylhäältäpäin ikään kuin katon läpi ja yksityiskohtia tuotu erikseen esille sisäkuvilla.

2. Kohde Helsingin Vallilassa, Elimäenkatu 26
Pääsisäänkäynnin faceliftaus ulkoa ja sisältä sekä aulatilojen uudistus ja kalustus. Suunniteltiin ja toteutettiin julkisivuseinän ja pilareiden pellitykset, seinä- ja ikkunarakenteiden maalaukset, ulko- ja sisävalaistus, lasien teippaukset, hissien sisäpinnat, kerrosaulojen huomioseinägrafiikat sekä sisäänkäynnin aulatilat kokonaisuudessaan palvelemaan koko kiinteistön käyttäjiä. Tällaisessa suunnittelussa on paljon erilaista työtä. Viranomaislupia varten pitää tehdä erilaisia dokumentaatioita kuin vaikkapa käyttäjille. Samoin tehdään visioita kiinteistönomistajille ja työkuvia sekä työtapaselityksiä urakoitsijoille ja kalustevalmistajille. Urakoitsijakilpailuttamista, budjetointia, raportointia, hankintoja ja työmaakokouksia sekä valvontaa.

3. Kohde Helsingin Vallilassa, Elimäenkatu 26
Tilasuunnitelma yhden kerroksen käyttäjälle.

4. Kohde Helsingin Pasilassa
Tilasuunnitelma yhden kerroksen käyttäjälle.

Tilan tekivät

Projektinjohto kaikissa kohteissa:
Kai Björn

Suunnittelu:
1. Kohde Vantaalla ja 2. Kohde Helsingin Vallilassa, Elimäenkatu 26: Mimosa Miuccio
3. Kohde Helsingin Vallilassa, Elimäenkatu 26 ja 4. Kohde Helsingin Pasilassa: Anu Seppälä

Projektipäällikkö:
1. Kohde Vantaalla ja 2. Kohde Helsingin Vallilassa, Elimäenkatu 26: Tatjana Maksudov