Hyvä työ puhuu puolestaan

Tilakarhut toteutti Serres Oy:n edellisen toimitilan sisustuksen. Hyvän yhteistyön ansiosta Tilakarhut kutsuttiin apuun taas, kun tuli seuraavan muuton aika.

Kun Espoon Spektrissä avaa Serreksen toimitilan oven, edessä on raikkaan mintun vihreä seinä.

– Väri on brändimme mukainen, sanoo tuotepäällikkö Virpi Metsäranta. – Moni onkin sanonut, että onpa sisutuksessa käytetty värejä hyvin.

Vihreän lisäksi tiloissa on Serres Groupin oranssia ja konserniin kuuluvan Vieserin sinistä.

Värit ovat hyvä lisä, mutta Virpi Metsäranta muistuttaa, että tärkeintä on tilojen toimivuus ja viihtyisyys. Espoon toimipisteessä työskentelee Serreksen myynnin, markkinoinnin ja hallinnon henkilöstöä.

– Me emme edes miettineet avotoimistoa, vaan jokaisella on oma työhuoneensa. Neukkareita on neljä ja lisäksi on viihtyisiä yhteisiä tiloja, joissa voidaan pitää epävirallisempia ja sisäisiä palavereita.

Tehokas projekti

Virpi Metsäranta toimi Serreksen yhteyshenkilönä uuden toimitilan suunnittelussa Tilakarhujen kanssa. Hän on erittäin tyytyväinen siihen, että projekti sujui helposti ja nopeasti. Oman työn vaatimasta ajasta kun ei voi tinkiä.

– Tyhjä tila saatiin muuttovalmiiksi noin kolmessa kuukaudessa. Asioita ei tarvinnut turhaan hieroa. Tilakarhuilta tuli ehdotuksia, joista sain valita. Kaikki olivat hyvin toimivia ja Serreksen brändin mukaisia. Ehdotukset joko miellyttivät heti tai saatiin kohdalleen pienillä viilauksilla.

– Tilakarhujen projektipäällikkö oli mukana myös kaikissa palavereissa rakentajien kanssa. Asiat tehtiin, kuten oli sovittu ja kustannukset pysyivät kurissa.

– Myös aikataulut pitivät hyvin. Tilakarhut kertoivat, mitä tehdään ja millä aikataululla ja niin myös tehtiin.

Serres Oy, alan suurin Euroopassa

Serres Oy on kotimainen, sairaaloiden leikkaussalien imujärjestelmiin erikoistunut yritys. Se on alallaan suurin Euroopassa ja globaalisti toiseksi suurin.

Serres valmistaa kaikki tuotteensa Suomessa. Sen kaksi tehdasta sijaitsee Kauhajoella ja Saarijärvellä, ja ne ovat paikallisesti isoja työllistäjiä.

Serreksen imujärjestelmien myynti kasvaa voimakkaasti kansainvälisillä markkinoilla. Imupusseja viedään jopa Kiinaan. Tavoitteena on globaali markkinajohtajuus, joten nyt on vuorossa markkinoinnin aloittaminen Yhdysvalloissa.

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö myönsikin Serrekselle kansainvälistymispalkinnon marraskuussa 2015.

KATSO SERRES OY:N TOIMITILAN RATKAISUT.

www.serres.fi

0 kommenttia

Jätä kommentti

Haluatko osallistua keskusteluun?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *