HS-Worksin toimitila korostaa avoimuutta

”Ihmisen kokoinen” IT-yritys, HS Works Oy, haluaa toimia avoimesti sekä asiakkaiden kanssa että työtovereiden kesken. Se näkyy myös uuden toimitilan suunnittelussa.

Helsingin Kuortaneenkadulla ovi avautuu HS-Worksin toimistoon, jonka aula on poikkeuksellisen avara ja raikas. Harmaa kokolattiamatto on kuvioitu neliöin, jotka on aseteltu tietokoneen näppäimistön mukaisesti. Yrityksen toimialaa ei tarvitse arvailla: tietotekniikkabisneksessä ollaan.

– Tarjoamme IT-palveluja niin yrityksille kuin kotikäyttäjillekin. Osaamisemme kattaa laitetoimitukset ja -asennukset sekä teknisen tuen, myyntijohtaja Mika Lausamo kiteyttää HS-Worksin toiminnan.

Pois katutasosta

Mika Lausamon mukaan HS-Worksin liiketoiminta kasvaa tasaisesti koko ajan.

– Työntekijöitä on nyt noin 20 ja hommaa riittää, Lausamo sanoo.
HS-Works toimi aikaisemmin Pikku-Huopalahdessa asuintalon katutason liiketilassa.

– Siinä oli hyvät ja huonot puolensa. Toisaalta asiakkaat pääsivät helposti poikkeamaan toimistoon, mutta tilat eivät olleet uuden veroiset.
Uusien toimitilojen etsintään ryhdyttiin syksyllä 2016.

– Teemme Tilakarhujen kanssa paljon yhteistyötä, ja sitä kautta tämäkin tila löytyi. Tilan remontoinnin yhteydessä oli luontevaa pyytää Tilakarhuilta tilasuunnittelu, Lausamo kertoo.

HS-Works muutti uusiin tiloihin viime toukokuussa.

Suunnitelmat istuivat heti

Mika Lausamo kertoo, että HS-Works antoi Tilakarhuille omat toiveensa ja vaatimuksensa tulevasta tilasta.

– Haluttiin avara ja avoin toimisto. Helpdeskille ja asentajille on omat tilansa, mutta me muut olemme avotoimistossa ilman henkilökohtaisia työpisteitä. Ehdoton vaatimus oli, että toimistosta pääsee sujuvasti hissillä varastoon, koska meillä liikutellaan paljon monenlaista tavaraa.

– Toiveena oli myös toimitilan nykyaikainen ja moderni ilme.

Tässä tavoitteessa on onnistuttu hyvin 400 neliömetrin toimistossa. HS-Worksin yritysväri on vihreä, jota on käytetty runsaasti, mutta ei liikaa. Tilan avoimuutta lisäävät neuvotteluhuoneiden lasiseinät. Väljään tilaan mahtuu hyvin lisää työntekijöitä, kun on taas tarve rekrytoida.

– Tilasuunnittelun ensimmäinen luonnos oli jo hyvä ja vastasi meidän toiveitamme. Hämmentävän pienillä muutoksilla päästiin eteenpäin, Mika Lausamo kiittää.

HS-Works Oy

  • Perustettu 2005
  • Kotimainen yritys
  • 20 työntekijää
  • Palvelut yrityksille: IT-tuki, laitteiden asennukset, apua ongelmatilanteissa, IT-muutto, huoltopistepalvelut, etävalvonta ja etätuki
  • Palvelut kotikäyttäjille: tietokonehuolto, puhelintuki ja etätuki, kotikäynnit, arvio vakuutusyhtiölle

KATSO HS-WORKS OY:N TOIMITILAN RATKAISUT.

www.hs-works.fi

0 kommenttia

Jätä kommentti

Haluatko osallistua keskusteluun?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *